Szolgáltatásaink

Nyílászáró szerelés

Cégünk műanyag és alumínium nyílászárókkal foglalkozik. Deco és Kömerling típúsú  műanyag nyílászárókat forgalmazunk 2 illetve 3 rétegű üvegezéssel. Akár fa hatású több színből választható nyílászáró is rendelhető. Alumínium nyílászárókból Aluplast és Schido termékek érhetőek el. Bukónyíló nyílászárók, ajtók és függönyfal rendszerek is elérhetőek nálunk. Továbbá vállaljuk mások által gyártott nyílászárók szerelését is.

Polikarbonát fedés

Polikarbonát munkáink Terran típusú mindkét oldalon UV védett polikarbonáttal szereljük, alumínium leszorítósín segítségével rögzítjük, mely gumitömítésével meggátolja a beázást.

Ajánljuk télikertek, teraszok, előtetők fedésére, épületcsarnokok bevilágítására.

WPC teraszburkolat

A WPC teraszburkolat fa-műanyag kompozícióból készült burkolat, mely rendkívül tartós és kopásállóságának köszönhetően rendkívül népszerű, csodálatos fa hatást biztosít.

Acél szerkezetek

Vállaljuk kisebb acélszerkezetek gyártását. Továbbá acélszerkezetek lemezelését, szendvicspanelozását is vállaljuk rövid határidővel.

Árnyékoló szerelés

Műanyag és alumínium redőnyök, árnyékolók széles választékával várjuk megrendelőinket. Műanyag és alumínium redőnybe is elérhető is elérhető a színes fahatás és a motoros működtetés. A redőnyöket szúnyoghálóval is kérhetik, nem igényel külön szerelést, praktikus minden lakásba.